Over twee weken gaat Nick op reis naar Zuid-Amerika voor vier maanden, dus hebben we de familie uitgenodigd afgelopen zondag om hem nog eens even goed te bekijken. Uiteraard was er lekker eten!
Ik ben begonnen met het toetje te maken en dat recept heb ik van de site van Le Perron gehaald en het was héérlijk! Speculaasjes tiramisu. Ook heel makkelijk.
Ik was met twee receptenboeken en de computer in de weer. Zet mij in de
keuken en ik ben gelukkig. Joggingbroek aan, muziekje erbij, happy de
peppy.
Ik maakte een salade waar pompoen in gaat en dat vind ik altijd lastig om te snijden, dus heeft Steve dat voor me gedaan.
Ik had heerlijke hapjes gehaald. Dit was parmaham met mozzarella en zongedroogde tomaatjes. Verrukkelijk!
De volgende is truffelsalami met pikante bonensalade. Mijn ene nicht is
vegetariër en die kreeg een peperdew met tonijn. Ah.... helemaal alleen
op het bordje.
Dadels met een zachte roomkaas.
Omdat
Nick naar Zuid-Amerika gaat had ik paëlla gemaakt. Spaans eten..... O,
je begreep het al? Voor de vegetarische nicht de kippenkluifjes apart en
ze is óók nog allergisch voor mosselen, dus die ook apart. Verder een makkelijke nicht hoor!
Je ziet de stoom van de paëlla afkomen. Er zat chorizo in en garnalen. Dit was eten voor tien volwassenen en twee kinderen.
Mijn emaillen bakjes komen altijd weer van pas.
Allebei
mijn nichten hadden bloemen voor me meegebracht. Ik kreeg twee bossen
tulpen en een bos rozen en kijk eens wat ik er veel vaasjes mee kon
vullen!
We hadden een heerlijke middag samen en nu is het aftellen tot Nick weg gaat!
3 opmerkingen
Wat heb je toch een prachtige keuken Peet, zo'n aparte stijl!
xxx Eva
Ga je ons ook het recept van dat heerlijke toetje verklappen? Of is dat één van je familiegeheimen;-)?!
Gr. Berdien
Berdien, dat recept staat op de site van Le Perron! grpetra
Een reactie posten